Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Denně 10.00–21.00 hod
0 ks a m
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Při nákupu nad 4 000 Kč Vám zboží dovezeme v okolí Třince na naše náklady jako poděkování za nákup v našem e-shopu. (Nevztahuje se na těžké betonové výrobky)
Novinky
22.01.2021
MOBILNÍ SET pro oplocení našich zvířecích mazlíčků
Mobilní set panelů pro oplocení prostoru pro psy, domácí mazlíčky a hospodářské zvířectvo Set se skládá ze 7 panelů + branka Pro větší rozměr možno ... číst celé
24.07.2020
NOVĚ OTEVŘENÁ PRODEJNA
AREÁL JZD v OLDŘICHOVICÍCH Otevřeli jsme pro Vás novou prodejnu veškerého materiálu na oplocení , kde si můžete sami prohlédnout a vybrat ze ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
NOVĚ OTEVŘENÁ PRODEJNA areál JZD Oldřichovice 50

 

           

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

GABIONY - jednoduchý a moderní plot
14.03.2021
GABIONY - jednoduchý a moderní plot
GABIONY - jednoduchý a moderní plot číst celé
Dovoz až k vám domů
12.08.2019
Dovoz až k vám domů
Při nákupu nad 4 000 Kč Vám zboží dovezeme v okolí Třince na naše náklady jako poděkování za nákup v našem e-shopu. číst celé
Možnost zapůjčení motorového vrtáku
12.08.2019
Možnost zapůjčení motorového vrtáku
Možnost zapůjčení motorového vrtáku číst celé
               Stálice v oplocení....
12.08.2019
Stálice v oplocení....
Čím silnější drát, tím PEVNĚJŠÍ a KVALITNĚJŠÍ je pletivo číst celé
POTŘEBUJETE PORADIT S VÝBĚREM?

Petr Raszka

  +420 725 944 049

   pletivotrinec@seznam.cz

 

KDE NÁS NAJDETE?

© 2019 Pletivo Třinec | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz