Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Denně 15.00–21.00 hod
0 ks a m
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Při nákupu nad 3 000 Kč Vám zboží dovezeme do 30 km na naše náklady jako poděkování za nákup v našem e-shopu. (Nevztahuje se na těžké betonové výrobky)
  1. Úvod
  2. Informace o zpracování osobních údajů
Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Osobní údaje získáváme a zpracováváme jen v nezbytném rozsahu proto, abychom Vám mohli poskytovat a nabízet kvalitní služby a zboží. Při jejich zpracování dodržujeme zejména standardy jejich ochrany podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR). Níže uvádíme podstatné informace, které mohou být pro Vás důležité.

 

1. Správcem Vašich osobních údajů je společnost Petr Raszka PLETIVO TŘINEC se sídlem Oldřichovice 908 73961 Třinec identifikační číslo: 73194280. Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás obrátit na email: pletivotrinec@seznam.cz

2. Zpracováváme zejména tyto Vaše osobní údaje: jméno, příjmení, email, telefon, adresu a uskutečněné obchody.

3. Vaše údaje zpracováváme z důvodu nezbytnosti pro plnění smlouvy - dodávky objednaného zboží a služeb.

4. Nezpracováváme žádné Vaše citlivé údaje.

5. Veškeré osobní údaje zpracováváme za účelem plnění s vámi uzavřených smluv a rozvoje obchodního vztahu a obchodních aktivit, tj. nabízení našich služeb a zboží, a to i v rámci marketingu.

6. Jestliže jste nám udělili výslovný souhlas se zpravováním, můžete ho kdykoliv odvolat.

7. Naše oprávněné zájmy k zpracování osobních údajů jsou zejména tyto: rozvoj obchodní činnosti spojený s nabídkou našich služeb a zboží.

8. K Vašim osobním údajům mají přístup i další subjekty (zpracovatelé), kteří jsou našimi smluvními partnery a podílejí se naší obchodní činnosti. Tyto subjekty rovněž garantují standardy ochrany podle GDPR a mají s námi uzavřené smlouvy o ochraně osobních údajů našich klientů. Jedná se především o dodavatele zboží, účetní a doručovací společnosti.

9. Osobní údaje zpracováváme v souladu s právními předpisy po nezbytně nutně dlouhou dobu – zpravidla po dobu 3 let od ukončení posledního smluvního vztahu.

10. Je Vaším právem se na nás kdykoliv obrátit s jakýmkoliv dotazem týkajícím se námi zpracovávaných osobních údajů. Stejně tak můžete požádat o výmaz či úpravu údajů. Rovněž máte právo požadovat, abychom omezili zpracování osobních údajů Vaší osoby. Námi zpracovávané údaje můžete také přenést k jinému správci údajů.

PLETIVO TŘINEC

Petr Raszka

Novinky z našeho blogu

Dovoz až k vám domů
12.08.2019
Dovoz až k vám domů
Při nákupu nad 3 000 Kč Vám zboží dovezeme do 30 km na naše náklady jako poděkování za nákup v našem e-shopu. číst celé
Možnost zapůjčení motorového vrtáku
12.08.2019
Možnost zapůjčení motorového vrtáku
Možnost zapůjčení motorového vrtáku číst celé
               Stálice v oplocení....
12.08.2019
Stálice v oplocení....
Čím silnější drát, tím PEVNĚJŠÍ a KVALITNĚJŠÍ je pletivo číst celé
Jaký je nový trend v plotech?
12.08.2019
Jaký je nový trend v plotech?
Pevnost, robusnost, bezúdžbovost, representativní vzhled, bezpečnost a jednoduchá montáž. To vše jsou vlastnosti 3D i 2D plotových dílců. Do popředí... číst celé
POTŘEBUJETE PORADIT S VÝBĚREM?

Petr Raszka

  +420 725 944 049

   pletivotrinec@seznam.cz

 

KDE NÁS NAJDETE?

© 2019 Pletivo Třinec | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz